#151

Mitt 151 inlägg! Ville bara säga det.

Och så var No provet nästan klart. Ska göra fler frågor på fredag eftersom att min lärare hade glömt att kopiera en sida. Idag har varit som nästan alla andra dagar. Förutom att Sara sa att jag och Zelda skulle springa nere på Eriksö så vi gick dit, men där var det ju ingen så vi gick upp till IP och kom 40 minuter försent.
Sporre lackade idag på so:n! Det är ju inget ovanligt, men det var kul! Och såklart så ska killarna käfta emot, men det gör bara saken roligare, och dom har ju faktiskt en poäng. Jag och Zelda gick till Sara efter skolan, åt mellis, gjorde te och doppade choklad i (låter som ljuv musik i mina öron).

Det blev ingen målning för mig idag. Det är för kallt ute så pappa tycker vi skippar målandet i förådet idag och tar det imorgon istället.

Nu ska jag blanda lite jordgubbssaft och sen se en film!
Såg One missed Call igår, men skiten laggade i slutet så jag fick inte se det sista, vilket suger!


Plugg plugg och mera plugg

Heeeeeeeeeeeeeej!
Absolut segaste dagen idag! Hade i och för sig bild två gånger idag, och det gjorde min dag så mycket bättre.
Estet (bild), Fysik, Engelska, Spanska, Bild och svenska. Och eftersom att våran "riktiga" lärare i svenska nu är mammaledig så har vi fått vikarie, och med den otur som min klass har så fick vi Anette! Men idag var sista gången vi hade henne på ett bra tag hoppas jag, för på torsdag får vi ny lärare!
Men iallafall så ska jag börja plugga till NO provet imorgon. Tycker det kan behövas nu. Så jag har bytt om till typ mjukisbyxor och tagit på mig tofflor, laddat upp med energi-shit som typ saft, lagt upp böckerna i sängen, och gjort mig redo för ungefär fem timmars pluggande.. För ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt.
Fast jag kanske gör en timmes avbrott när Andra Avenyn börjar, det beror på.

Kanske lägger in ett inlägg senare och berättar hur pluggandet går, annars uppdaterar jag imorgon.


Hey there people i´m Bobby Brown

Jag är sjuk. Jag har fått fotosjukan. Jag är så otroligt taggad på att släpa med mig kameran ut och fota.
Regnet, gummistövlar, klänning och paraply.. Vad som helst!
Nu måste jag springa ut och ta lite bilder.. Men duschen står och väntar på mig, men den får vänta några minuter till. Sen ska jag krypa ner i sängen och sova.


Nästa bokstav

I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep
cuz i miss you babe and I don´t wanna miss a thing

Det är som det är.
Det kan man inte ändra på.

Plugg here I come! ♥


F

Ikväll står mitt F för förlåt.


E

Först och främst måste jag säga förlåt för "C" inlägget, det var inte min tanke att alla skulle brusa upp och börja argumentera om det. Jag hade bara så otroligt många tankar i huvudet, och bloggen och ni fick ta smällen. Jag vet att det inte är något att skylla på, men jag hade inget annat skäl än det. Så jag skulle gärna vilja radera inlägget, men samtidigt inte för då betyder det för mig att jag inte vågar stå för mina tankar.

 


D

Hush, little baby, don't say a word.
Mama's gonna buy you a mockingbird

And if that mockingbird won't sing,
Mama's gonna buy you a diamond ring

And if that diamond ring turns brass,
Mama's gonna buy you a looking glass

And if that looking glass gets broke,

Mama's gonna buy you a billy goat

And if that billy goat won't pull,
Mama's gonna buy you a cart and bull

And if that cart and bull turn over,
Mama's going to buy you a dog named Rover.

And if that dog named Rover won't bark,
Mama's going to buy you a horse and cart.

And if that horse and cart fall down,
You'll still be the sweetest little baby in town.


(Finns olika verisioner där det antingen är "mama" eller "papa" som sjungs)

Sen jag såg filmen "mockinbird dont sing" så har jag varit ganska fast vid den här låten. Jag vet att det är en barnlåt, men jag tycker den är fin. Det är en sån sång jag vill sjunga för mina barn och barnbarn när dom ska sova. Och nu när min syster ska få barn tycker jag att det är dags att lära sig låten ;)


C

Asså jag vill blogga, det är ju roligt. Men jag har inget att blogga om.
Jag bor i en liten "fiskeby" (eller bara en håla) som heter Vaxholm och är ganska populärt bland turister på somrarna. Det du inte vet om dig själv vet någon annan, rykten sprider sig som svininfluensan bland människor.
Jag är med mina kompisar så ofta jag kan. Går i skola i Vaxholm. Dansar i Täby. Vilket liv man har!


Är det bara jag som blir så otroligt trött på vissa människor?
Du har inte snackat om något annat än just det sen det hände. Eller jo, förlåt fel av mig, du har snackat om en viss person också. Så fort du får chansen så drar du upp det som hände igen. Vi vet alla vad som har hänt dig "SF", du behöver inte snacka om det hela tiden, det är inte så att vi komer glömma bort det. Men man kan väl iallafall få försöka? Det kommer alltid finnas kvar någonstans i mitt huvud, men från och med nu så tänker jag inte mer på det. Iallafall så ska jag inte tänka på det på ett tag.



Snälla, om du inte tycker att du passar in.. Så kanske du inte gör det, men det kan jag inte säga att jag heller gör. Jag är som jag är, jag umgås med dom jag känner för och jag gör det jag vill. Du kanske borde pröva det någongång och inte tänka så mycket på vad dom andra skulle tycka? Jag vet, ni gillar kanske inte det jag gör, men helt ärligt så bryr jag mig inte. Jag gör det jag gör och det kan ni inte ändra på hur mycket ni än skulle vilja. Jag kanske ångrar mig ibland, men det kan jag ju ändå inte ångra nu, jag ser det som ännu ett steg i mitt liv. Jag är iallafall glad att jag inte är ensam om det. Du är ju inte heller ensam med att inte vilja, om du inte vill göra det vi gör, så tvingar ingen dig. Kanske kan vara bra att veta.



Ganska dålig verision av Black eyed peas låt Where is the love, men jag orkar inte leta efter en annan x)

B

Min kväll började med Zelda nere vid konsum. Sen gick vi och mötte Niklas Joel Martin och Gustav. Vi gjorde inte så mycket, men sen gick vi till Blynäs och rökte vattenpipa och chillade galet, sen kom några fler kompisar och aah.. Haha jag har haft en jätte trevligt kväll med mys iallafall. Trots att jag har haft bättre kvällar och kommer ha sämre så hoppas jag att imorgon kväll också blir bra. Men nu vill jag bara en sak, och det är sova.. Även fast jag inte alls är trött så vill jag bara sova. Har så ont i huvudet att det skulle vara så skönt att bara krypa under täcket. Det känns som att jag har en moppe hjälm på skallen och det är ingen skön känsla, men nu ska jag ta av hjälmen och sova. Tjingeling!
Haha känns som att jag skrev "sova" ganska många gånger ;)


A

Att börja ett inlägg med Hej känns så.. tråkigt. Men jag vet inte hur jag annars ska börja eftersom att jag inte har någonting att skriva. Förutom vad jag har gjort idag.. Så..
Ja, idag så har jag varit i skolan. Studievägledaren var på besök och berättade lite om gymnasieval, hon visade också en film om de olika valen. Tror det gjorde det hela lite lättare.. Men jag tycker fortfarande det är svårt att bestämma sig. Efter skolan drog jag in till stan med några kompisar, vi gjorde inte så mycket utan satt mest och snackade. Fast med min huvudvärk så hade jag inte så roligt. Så jag och Zelda drog hem. Nu sitter jag i sängen med datan i knät och har äntligen fått i mig en alvedon och ska nu äta middag. Jesus Kristus vad jag är hungrig! Och det luktar ju bara för gott med Kyckling och Potatis.


Tisdag

HEJ!
DET HAR VARIT EN HELT VANLIG DAG IDAG.
IMORGON SKA JAG TILL SKOLLÄKAREN HALV 2.. OCH JAG HAR SOVMORGON TILL 10.10 UNDERBART!
NEJ MEN NU SKA JAG SOVA, GICK OCH LA MIG REDAN VID 20 ÖVER 10 IGÅR. STOLT
SÅ HEJDÅ!


Vrickat

Nej nu orkar jag faktiskt inte sitta inne längre, ska bara klä på mig sen drar jag ut någonstans!
Om någon har lust att ses så är det bara att höra av sig, har du inte mitt nr så finns det nog en anledning till det (:

Ooh juste fan! Min dator som var inne på service i Barkaby för att den inte funkade är ÄNTLIGEN klar! Så jag ska få tillbaka den idag, längtar! Då kan jag äntligen lägga in bilder igen, för det kan jag inte på min gamla. Så därför blir det inga bilder idag heller.. Eller inte just nu iallafall.
Men nu ska jag klä på mig, och linda in foten i bandage.

Kramar från Julia och den vrickade foten!

Var ligger landet där man böjer bananerna?



Jaha idag har jag då varit i skolan. DMIS ! (dag med individuelt schema) så jag har gjort mitt SO förhör och Engelska förhöret så nu känns det bra igen. Sen var det även en föreläsning om gymnasiet men den kändes ju bara onödig.
Sen drog jag hem till Sara, vi kollade på film och käkade chokladbollssmet. Efter filmen så försökte vi sova lite men det gick inte så bra.
Det är ingen ide att berätta om min kväll.. Alla som läser kommer ändå bara somna. Men jag har vart i Vax och på Rindö. Röda faran (dannes moppe) gick sönder när vi skulle gå ner till färjan. Det var kvällens höjdpunkt. Men jag hade faktiskt ganska roligt på väg ner till färjan ändå, gud vad jag garvade!

Nej men nu ska jag faktiskt krypa ner i min otroligt sköna säng och drömma mig bort. Ryser av bara tanken! UNDERBART


Hej hej hallå!

Har nyss kommit hem från ännu en kväll på Tynningö fast utan olyckor. Ska bara hoppa in i duschen, sen berättar jag mera !



TILLÄGG:

Sådär ja! Nu har jag duschat, tagit bort sminket och borstat tänderna så nu är jag så gott som klar för sängen.
Bara på med pyjamasen och möjligen föna håret sen är jag helt klar.

Ja så som sagt, så vurpade vi igår. Och idag så gick jag ner till skolsyster och där fick jag reda på den otroligt hemska nyheten att jag hade vrickat den! (Så hemskt är det inte ;)) Så hon lindade om den, kollade på min 'gamla' blödning i foten, och fick en tid hos någon annan tjej som skulle kolla på den på onsdag. Sen fick hon reda på den otroligt hemska nyheten att jag hade slagit mig så illa på benet när vi ramlade att jag hade fått en ny blödning i muskeln + att jag har ett stort blåmärke som pryder mitt ben. Så ja, det här kan jag ju säga på en gång att det inte var sista gången jag var på besök hos skolsyster.
Att jag slår mig så mycket hindrar inte bara på det sättet att det gör ont, utan gör också så att jag inte kan vara med på idrotten. Tror knappt att jag varit med på en ända lektion sen.. ja.. sen vi började skolan. Och det är inte positivt.

Men illafall, den här dagen har varit jätte bra. Jag har haft skitkul! Speciellt på lunchen, jag och zelda satt vid det runda längst ner i matsalen och då har man sikt över allt och alla. Och det är skitnajs. Så ja.. jag har garvat åt att jag fastnade med min gaffel i Cecilias tröja, Zeldas skämt om vad något i maten såg ut som, Åt en liten kille i sjuan som halkade (fy satan vad jag garvade då), åt Carinas nyckelband som såg ut som hennes svans (Hon har ju ingen riktigt svans) och aah massa andra grejer.
På matten var jag och Zelda asduktiga och jobbade från tal 45 till 69 eller något sånt (;
Och imorgon då är det DMIS (Dag Med Individuellt Schema) så det som ska in på min planering är:

Plugga SO och sen göra läxförhör.
Plugga Engelska och sen göra läxförhör.
Plugga Matte och göra Diagnos.
Dricka Te med Zelda.
Garva.
Äta lunch.
Och sen gå på någon föreläsning i Aulan som hette Framtidståget tror jag.

Ja, kanske ska ha Bild också.. Får se imorgon helt enkelt ;) Men nu ska jag dra på mig pyjamasen och krypa ner i min sköna säng!

Men Gud hur kunde jag glömma berätta att vi var och grillade på Klacken idag !? Haha
Jag Zelda Vicki Sandra och Sara drog ut till Tynningö efter skolan, då hade vi handlat grejer att grilla och lite andra grejer också, och drog till Vicki, snackade massor, sen gick vi upp på Klacken, ett jätte mysigt berg som ligger så högt upp att man ser över hela vattnet ända till Stockholm, och startade grillen. Vi grillade kyckling, korv och marscmallows. Med en ultrafin solnedgång, fantastiska kompisar, en eld och marschmallows så kan verkligen inte en kväll bli fel. Vi snackade verkligen om allt från A till Ö och det var så himla mysigt!
Tack ännu en gång tjejer för den bästa kvällen! Trots att det fattades en viss detalj så hade jag skit kul!
Bilder kommer imorgon, jag lovar. Orkar inte just nu bara (:

Plåster är min nya bästavän

Tynningö

Idag efter skolan drog jag ner och fikade med lite kompisar, sen tog vi Vickis båt hem till henne på Tynningö och kollade på Eva och Adam x) Sen satt vi och snackade lite.. Men sen bestämde vi oss för att dra ut och åka moppe och fyrhjuling :D
Så vi åkte till en strand och snackade ännu mera :) Sen skulle jag skjutsa Zelda en bit, och så kom det värra mörka backen, vi körde lagom fort men det gick inte att bromsa så Zelda typ skriker: Julia akta busken!
Haha och såklart så kör vi in i den (y) Och vurpar. Så nu tror jag att jag vrickat foten, för den svider och gör ont när jag går. Att den svider kan bero på att vi landade i massa brännässlor.
Men jag har iallafall lärt mig en läxa, åk inte moppe utan glasögon. Eller skjutsa på en moppe i mörkret, ner för en backe i typ 20/30 x)





Fråga inte om musiken

I'm that star up in the sky I'm that mountain peak up high




I belive i can fly..

Blev ingen balett för min och Annas del idag.
Orkar inte berätta varför, men det kommer inte bli en vana det kan jag lova.



Igår var jag med massa kompisar hos Henke på rindö. Det var trevligt. Sen slaggade jag hos Sara. Det var en spårad kväll , men det var roligt iallafall.




R.Kelly - I´m the world´s greatest

Hatar rubriker

Hej! Ikväll har jag vart med kompisar i alla möjliga storlekar och haft skoj. Eller jag har iallafall haft roligt. Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och sova. För jag är hur otroligt trött som helst. Sweet Dreams

Hemma och sjuk

Japp jag är hemma idag igen. Var på Hemkunskaps provet sen gick jag hem.
Fick också veta att vi har typ provmatlagning nästa vecka.. Inget jag ser fram emot direkt.
Nu måste jag återgå till städningen.





Kaos

Sorry det är lite kaos på bloggen just nu, håller på att fixa lite nytt (:

Finaste


Every long lost dream led me to where you are

Så otroligt fin låt.


Du har en kaka på kinden!

Tjolahopp!
Igår var jag på dans. Vi har ju en 3 timmars paus mellan baletten och street fushion så då satt jag och Anna och pluggade, sen gick vi ner till Statoil och köpte pizza slice, mjölk och morötter. Det var riktigt gott! Vi gjorde klart våran street fushion dans också, så vi ska börja med en ny nästa gång.

Idag har jag vart i skolan, började 8 med bild, min grupp gjorde klart vårat fyrdelade hjärta (bild) sen hade vi syslöjd, jag Freddi och Zelda började göra våra pyjamas byxor. Och sen hade vi håltimme i tre timmar!! Kuligt värre!! På lunchen så började jag och zelda må skitdåligt, så vi tog varsin alvedon, och sen gick vi till svenskan och berättade för våran lärare att vi inte mådde så bra. Efter svenskan mådde vi inte så mycket bättre. Så vi bestämde oss för att dra hem. Så jag slutade vid två idag ungefär. Och sen dess har jag sett på film, druckit te och såklart ätit kakor!!
Nu ska jag ladda upp bilderna och se en till film. Funderar bara på vilken.. Några förslag?


Låten vi dansar till på streeten



Lördagsmys!

Igår var det fredag och då var jag och massa kompisar hos Niklas på skarpö. det var ganska soft, men aah.. jag var taggad i början, men sen när det inte gick som planerat så .. ja x) Blev jag mindre taggad helt enkelt. Men vi får se vad som händer ikv, det kanske blir till Niklas igen eller så ska jag hem till Isabelle som är barnvakt :) Vi får se helt enkelt, men vart vi än ska vara så lär vi ju ha roligt. Men nu tror jag jag ska dra igång en film eller så

Tunnelbanan i Torsdags



you driving me crazy

Hello sunshine !
Trots massa lektioner och spring så har jag ändå haft en ganska bra dag.
Började med att jag inte fick min sovmorgon, hade syslöjd istället. Sen hade vi två SO-lektioner, lunch, engelska, matte och idrott. Eller jag zelda och frida var inte med på idrotten. Jag får inte för min fot, och dom andra mådde inte så bra. Så vi gick en sväng förbi statoil sen gick vi och satte oss vid vattnet och hade kul med hårmousse. Sen drog jag och zelda in till stockholm. Jag köpte balettskor, och sen drog vi hem. Imorgon är det äntligen helg igen. Men först, läxförhör i SO och Spanska.

Ja jag är naturligt blå - Doris

Jag glömmer saker på direkten, det är något som går i släkten.. Eller det tror jag iallafall - Doris

Haha Doris är ju bara den roligaste fisken som finns! Ja jag sitter altså och kollar på Hitta Nemo. Roligt värre.

Imorgon så ska jag in till stan med mamma och köpa balett-skor, kommer hem på kvällen någon gång.
Och på fredag (shit det är torsdag imorgon) ska jag göra mitt tredje och förhoppningsvis sista besök hos skolsyster och kolla upp min blödning i vaden sen jag ramlade förra veckan på Bergianska. Jag tror min svullnad börjar gå ner, eller så inbillar jag mig bara x) Men jag hoppas på det bästa helt enkelt, funderar på att fota så att ALLA coola människor som läser min otroligt roliga blogg får se hur det ser ut.. Men det är svårt att fota men jag kan alltid pröva ju :)

På fredag så åker ju Monika, Eva, Erik och mina päron till Öland för att fixa i Evas sommarstuga också. Så jag ska bo här med syster på fredag, sen på lördag flyttar jag till Zelda :) Och på söndag har jag dans, sen ska jag vara hundvakt från när jag kommer hem (runt 7) till 11 typ. Så jag lär ju blogga en hel del då !

Gud jag är astaggad på att ta massa fina bilder, typ modellbilder.. Fast med min kamera blir dom inte så bra..M Men skitsamma! Någon som är taggad på att vara modell?

Och nu, Bildtajm!


Det lönar sig att jobba


Stötte på en överkörd iller på Vaxholms-vägen så hemsk som man är så tar man foto x)

Sötnos

I trappan


Oh Horatio

En bättre 15-års present går nog inte att få..

Ja, det var min tanke när jag fyllde 15. Fick ett jättegulligt födelsedags kort av min syster där det stod
"Det finns ingen som du Jorma. P.S Du kommer bli världens bästa moster! D.S "
Mamma och pappa visste inte om någonting och när jag och mamma stod inne på Zara i Täby samma dag så ringer hon och frågar om jag fattade vad som menades med texten.. När vi hade lagt på så berättade jag för mamma. Hennes reaktion.. Vi stod inne i provrummet och hon började gråta. Hon skulle bli mormor. Jag hade inte tänkt så mycket på det, men när jag såg henne stå och gråta så kunde jag inte hålla mig, vi stod där inne, en nybliven 15 åring och en nybliven mormor, och grät.
Pappa fick reda på det av Josse när han var inne på Metro för att handla mat. Han lämnade alla grejer i mataffären och gick ut. I chock.
Min mamma ska bli mormor. Jag ska bli moster (för femte gången)

 På kreta