SOL OCH MELON

Gud den här dagen har vart så gott som underbar. Jag har nämligen vart med några kompisar i Polakstorp på "apberget" som vi kallar det, och solat, badat, tagit foton och snackat. Tog första doppet idag! Lite sent kanske men det var skönt iallafall. Mina fötter svider galet asså, brände dom i solen idag, och resten av framsidan av kroppen också för den delen, försökte ta en bild på min rand som jag tycker syns förmycket just nu eftersom att jag brände magen.. Men det gick inte så bra. Men jag tror ingen dör av det. Sen åkte jag hem men fyra bussen, vi åkte dit vid 20 över 10 lixom :S Men nu ska jag nog göra middag är ensam hemma, alla andra är på Jockes brorsas gård i Vallentuna och kommer nog hem snart hoppas jag.. Är inte så hungrig men jag åt senast vid 12 så det verkar vara läge för det nu :) Bilder ja.. Jag kan inte föra över bilder från kameran till min dator, bara till pappas data.. Men dit orkar jag inte gå haha ;)

Igår var jag inne i stan med lite kompisar efter att jag hade vart med bellan på vårdcentralen och tagit bort hennes stygn på foten. Jag och zelda köpte gråa solglasögon FETT STHEEEK! :D och sen åkte vi hem, åt middag och sen sågs vi igen senare på kvällen.. Det som sen hände berättar jag nog inte.. Antingen så vet ni eller inte, men det var kanske inte det roligaste precis.. Olyckad kväll tyvärr :(

Och förresten Emilie, du var jätte fin idag (: <3

GALNA ÄPPLEN

"i tried to fighting the way i feel for you, but girl this pain just wont let me go.."

BLONDIE MED BUBBLOR

YAO! Sitter all by myself i mitt rum och har riktigt kul med att klia mig i ögat! Idag åkte Viktor hem :( men han kommer tillbaka nästa vecka eller något för han glömde en tröja här, men det är ju bara bättre för mig! :D
Igår åkte jag hem med Viktor vid kvart över 12, eller han körde hem mig iallafall, och sen drog han till Jonas. Och innan det hängde jag med lite homies nere på lägret haha x) Polisen kom dit också :O bara för att vi hade spelat musik.
När jag kom hem så drog jag mig till datan och chillade galet! :D haha sen dog data jäveln :( blev fett rädd haha xD



Imorse väckte mamma mig kvart över 10 och sa att vi skulle till någon doktor typ nere i vaxholm vid 11. Hon var en sån doktor att hon tryckte på kroppen för att man skulle må bättre, förresten så gjorde det pissont i bland, kändes som att hon skar mig i benet med en vass kniv, fy fan haha xD Sen efter ungefär en timme så åkte jag och mamma hem och jag åt kiwi :D Sen käkade vi lunch och sen åkte alla till stan, eller jag orkade inte följa med. Efter besöket hos doktorn så var jag skittrött så jag drog igång en film och kröp ner i sängen med sally brevid mig. Mysigt säger jag bara. Nu fick jag tråkigt då filmen var slut så jag satte mig här helt enkelt, men det var inte så mycket roligare.. Jag ska iallafall försöka städa i garderoben lite, få lite ordning där inne och sen stryka mina shorts så att min stjärna jag har på dom sitter fast xD
Ska lägga upp lite bilder nu, men vi hörs! BAI!


VALBORG

ROS IN DAS WINDOW

Orkar inte med en för mig "normal" rubrik

Igår var jag i skolan, idrotten skippade jag för att jag inte fick vara med och springa på Eriksö pga min allergi.
Så jag och zelda (som hade migrän och inga gympakläder) gick ner till sillis och åt lunch och pluggade till svenska provet vi hade lektionen efter. Sen kom Anna ner och satte sig med oss, och hjälpte oss plugga. TACK! Sen kom Annica Frida Alida och Putte ner också, då kunde vi inte plugga längre.. Eller jag och Anna pluggade faktiskt, inte Zelda xD haha
Sen hade vi provet dårå, det gick nog ganska bra tror jag faktiskt, det var lite svårt.. Men det var ju ett prov :)
Sen på matten fick vi tillbaka våra prov. Jag blev faktiskt förvånad när jag såg de två bokstäverna uppe i högra hörnet VG stod det.. Trodde verkligen inte det haha!
Efter skolan, fyra dagars ledighet! så drog jag zelda anna och bellan till bellan och tog foton, chillade, åt chokladbollar och lite annat. Jag och anna stannade på middag, och sen fixade vi oss och drog ut och träffade lite kompisar på IP. Sen drog jag och bellan hem igen vid halv 1 ungefär, när jag kom hem fixade jag lite fika , drog på en rulle och somnade. Riktigt skönt, förutom att jag somnade i mina kläder jag hade på kvällen, fast istället för jeansen så hade jag ett par mjukisbrallor.
Förresten så satt jag inte vid datorn igår! :D haha fett grymt! Brukar sätta mig vid datan när jag kommit hem på kvällen eller om jag är hon en kompis, men inte igår, haha sååå stolt! xD
Drömde inatt en dröm jag drömt förut, att jag är på ett flygplan och så kommer det massa konstiga varelser som man ska typ döda.. haha sen kom det en ny del då jag går av bussen (det var en buss då) säger: Arrivederci till alla på bussen och sen går jag med Anna och några fler en bit, vi ser hennes mamma och pratar lite med henne. Sen vaknade jag.
Jaja, idag ska jag iallafall höras med Bellan, vi ska nog hitta på något tror jag.. Får se vad, det är inte så jätte fint väder så jag får se om vi stannar inne eller inte.
Nu ska jag greja lite, päronen håller på att göra om i vardagsrummet - igen. Fick lite retro känsla av det nu.. Vilket är lite konstigt eftersom att halva rummet är det typ "finmöbler" i och i den andra halvan ska det vara retro möbler.. haha jaja, dom vet nog vad dom håller på med iallafall :D

Arrivederci!

FLASKA OCH RAGGSOCKOR

Har nyss kommit hem från Stockholm där jag och några kompisar har spenderat kvällen.
Jag tog då som sagt sex bussen med massa kompisar, jag trodde inte vi skulle vara så många på bussen just då. Men det var vi. Sen åkte vi vidare till kungsträdgården där det var fullt med folk. Vi stod där ett tag och chillade, sen drog jag och zelda runt lite och hittade till mc donalds (även kallat donken dårå) där vi satte oss, och kollade på alla människor som gick förbi, med varsin pommes i handen. Sen ringde vi zeldas kompis Anna, och vi letade rätt på henne och hennes kompisar. Så chillade vi lite med dom. Vi kom tillbaka till kungsträdgården och träffade alla andra kompisar. Vi drog till tuben, drog tillbaka från tuben, gick till plattan, tog tuben därifrån, gick till humlegården, var där typ 5 min och träffade fler kompisar. Sen gick vi till tekniska och väntade på bussen.
Nu sitter jag här och har fikat macka och te och lyssnar på musik <3 vill gå och tvätta bort sminket nu, sen sova :)
Bloggar mer.. sen :P
Vet att videosarna är konstiga, men jag orkar inte bry mig, det är musiken jag vill åt :D



BÖCKER UTAN BILDER

Finally its friday!
Är det det här man har väntat på hela veckan?

Ska med sexan härifrån öde platsen ut i stor stockholm med kompisarna!
Ska ner till zelda 20 i sex, och vi ska köpa en remsa till henne och sen ska vi med bussen dårå.
Nu måste jag börja göra mig iordning..

Igår var jag med Zelda och Linnea. Vi åkte sparkcykel, snackade, tog foton och badade.
Eller vi kände på vattnet och jag doppade tårna, med strumpan på!
Vi satt/stod/låg på ett räcke som var löst. Om det hade gått sönder så hade vi ramlat ner i vattnet. Men fina bilder blev det iallafall. Det kommer senare.

Valborg                                 burn baby burn

TAK OCH JAG



 

Börjar med lite bilder.
Idag ska jag plugga. Har spanskaprov imorgon, stort so förhör och resten på matteprovet som jag redan har skrivit i ett annat inlägg. Ska ut och sättta mig på taket och plugga nu. Vi hörs senare om jag inte ramlar ner :S

BLOCK MED KÄRRINGAR

FREEEDAG! Om två dagar! :D Det är typ otroligt! haha
Veckodagarna går så fort, helgerna går i lagom takt, inte alls långt kvar nu till sommarlovet ! Ska bli så otroligt skönt.

Imorgon har jag provmatlagning.. Tror jag får ett VG.. haha
På fredag har jag stort SO förhör och spanska prov.. Orkar inte! Sen B-delen på matteprovet jag gjorde idag, det var faktiskt inte så svårt, men det är jobbigt iallafall. Men sen på fredag så ska det bli så grymt skönt att slippa plugga över helgen! ska bara ha roligt i helgen, inte bry mig om skolan. Inte ens om den skulle brinna ner :D Fast det är ju iofs bara önsketänkande..
Än så länge har jag inget planerat i helgen, tjejerna ville dra in till rix fm.. får se om vi gör det, kanske bara en timme eller två :P måste köpa solglajjer! Aja får se :p Har faktiskt inte pluggat ett skit idag.. Förutom i skolan dårå.. Orkar inte, men imorgon ska jag plugga, funtar på att dra ner till biblioteket och försöka plugga där.. Skulle nog gå bättre än hemma iallafall.
Men men, ska sova snart :P Bloggar imorgon hoppas jag, ska försöka få in lite bilder bara.. Hehe.. kameran nerpackad i väskan! Snart iallafall (A) BAI!

SÄNG UTAN STRUMPOR

Skola, hem och slagga. Så har min dag sett ut idag, först var jag då i skolan, det var värra chilldagen ! :D
Sen kom jag hem, satte mig vid datan, försökte få med mig zelda och sandra ut för att hitta på något i solen och kanske träffa några andra människor (A), men dom skulle plugga, så jag satte mig själv i solen på baksidan, somnade typ x)
När solen gick i moln gick jag och la mig i sängen och sov i typ 2,5 h. Så grymt skönt måste jag bara säga. Vaknade strax efter åtta. Nu är jag fortfarande trött men jag orkar inte gå och lägga mig än, ska nog göra det snart.

LESBISK DUVA

As long as you love me.

Idag på väg hem från skolan/bussen kom jag och tänka på när jag gick hem från bussen när det var vinter och mörkt.
Idag ser det helt annorlunda ut, det är grönt och varmt. Känns så mycket mer öppet där också. Våren och sommaren på väg. Tyvärr så är allergin också påväg, mina allergitabletter håller inte hela dagen, bara på morgonen, sen på eftermiddagen så börjar jag nysa igen.. Har bara tagit en om dagen, men ska se om jag kan ta flera på samma dag. Imorse när jag var på väg till idrotten så var det kallt, och jag frös nog tror jag. När vi väl hade börjat spela fotboll, så tittade solen fram från sina moln, och värmen spred sig i kroppen. Tjocktröjan åkte av, så sprang man där i t-shirt och mjukisbyxor + väst då, jag var i "väst"laget. Har kanske shorts imorgon, vi ska iofs köra friidrott som jag suger på..

Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva om.. Förslag? (A)

Aja, ska försöka komma på något att skriva om, vi hörs senare!


(Fortsättning)

"Vad vill du ?
Vad vill jag inte ?"
En vanlig kommentar bland mig och mina kompisar.

Hur mycket man än skulle vilja så kan man inte bestämma över vad som ska hända, det som har hänt, eller det som händer just nu. Man har en liten del i det hela, ibland större ibland mindre. Det är olika beroende på vilken roll i "leken" man har. Klart man vill ha som man vill.. Det låter ju logiskt tillochmed. Men det är inte alltid det blir så, och det är bara att bita ihop och fortsätta simma (taget från hitta nemo). För förr eller senare så blir det bättre. Livet har toppar och dalar, det är inte rakt hela vägen till slutet. Det är jag glad för, utan dessa problem man har, hur (förlåt att jag svär) fan skulle livet se ut då? Det skulle ju vara skittråkigt! Jag skulle bli riktigt less på det. Men nu ska jag försöka antingen plugga eller hitta någon som vill dra ut med mig, orkar inte vara inne längre xD

NUNNOR OCH KRÅKOR

Första dagen i skolan efter helgen, och början på en ny lång vecka med prov och annat plugg.
Idag har inte hänt något speciellt, på idrotten idag körde vi fotboll, passningslekar och sen staffett. Haha zelda spårade såklart somvanligt, och självklart så blev jag hennes offer! Men det var bara roligt, vi använde våra krafter åt att hitta på en ramsa om våra efternamn och prata om helgen. Självklart så spelade vi också! Till en början, sen blev det tråkigt när vi bara förlorade med en man kort.
Ikväll ska jag träna iallafall. Tror att både Anna och Isabelle skulle med idag. RIKTIGT SKOJ!
Haha Anna sitter och plågar mig på msn genom att snacka om plugg! USCH! Hatar att plugga :(
Sitter iallafall här i mina gamla innebandy shorts som jag funtade på att ha på mig på träningen ikv.. Får se hur jag gör.
Iallafall.. Hm.. Vad ska jag snacka om? Här står det still i skallen asså FEK!

Hm..

Okej..

I wish you would step back from that ledge, my friend
You could cut ties with all the lies that you've been living in
And if you do not want to see me again I would understand I would understand

The angry boy, a bit too insane Icing over a secret pain
You know you don't belong
You're the first to fight You're way too loud
You're the flash of light On a burial shroud
I know something's wrong
Well everyone I know has got a reason
To say
Put the past away

I wish you would step back from that ledge, my friend
You could cut ties with all the lies That you've been living in
And if you do not want to see me again
I would understand I would understand

Well, he's on the table And he's gone to code And I do not think anyone knows
What they are doing here
And your friends have left You've been dismissed
I never thought it would come to this And I
I want you to know Everyone's got to face down the demons
Maybe today
We can put the past away

I wish you would step back from that ledge, my friend
You could cut ties with all the lies That you've been living in
And if you do not want to see me again I would understand I would understand I would understand
Can you put the past away I wish you would step back from that ledge, my friend I would understand...

Jumper - Third Eye Blind

Nu står det verkligen still.. Ehm.. Nej jag ska göra middag nu. Hejdå!

Slänger in en gammal bild från i julas :)


TRÄD UTAN LÖV

Förlåt fråga inte varför mina rubriker är skit konstiga >.<
Idag har jag varit och jobbat på hembygdsgården, det var najs.
Imorgon är det skola igen.. USCH!
Nej nu måste jag ta och duscha och äta glass! Sen vill jag ut men det ska jag nog inte :( BAI!


THE WORLD IS ON FIRE!

Hello! Har nyss vart nere på stan där det just nu brinner. Finns inte så mycket mer att säga än så, men jag tog några bilder som ni antagligen får se senare. Just nu orkar jag inte lägga upp dom.
Igår var jag på den där rockkonserten i storstugan och sen drog jag till eriksö med lite kompsiar. Där brann det också haha nej men dom hade gjort upp en eld och vi satt runt den i regnet och mös. Det var as najs. Sen när jag skulle dra hem hade jag sällskap av albin anton och någon mer till kiosken och sen fick jag skjuts av anton på moppe, det var skit najs. Jag och zelda hade typ snackat ganska mycket om att vi ville åka moppe, och det fick vi båda göra :D
Men nu ska jag se på film, sen ringa anna och se när vi ska dra in till stan och se på dansshow! Vi hörs senare BAI!

HYLLA MED KAKOR

Jag tycker personligen att det ser helt jävla knäppt ut med rosa bakrund mot grön kant på headern, men det bryr jag mig inte om! Inte idag iallafall.. Ska ändra färgen på bakrunden så fort jag orkar, men just nu får man klara sig ett tag till.. Tyvärr men ni får överleva! :)

RAM MED MOTIV

Nu ska naglarna målas rosa! Och en hand är avklarad, bara den andra kvar och sen ett andra lager också.
Kan knappt fatta att det är fredag imorgon! Som jag har tänkt alla andra dagar så vill jag ha något färgglatt på mig, men när jag tar mig en titt i garderoben så ser jag inte det jag vill se. Jag ser försmå tråkiga kläder som jag inte vill använda. Måste verkligen ta och rensa ut garderoben! Men då kommer den bli så tom!
Får se hur jag gör, har ändå inte tid nu i helgen.. Ska göra ett andra lager nu, BAI!

Torsdag

Hallå där!
Imorgon är det fredag! WIIE!
Idag skulle jag haft provmatlagning, men jag tar det nästa vecka istället. Ska snart åka till Karro och hämta en tändare någon glömde sist ;) Bilder från lägenheten kommer idag om jag orkar.. det är ju inte så ofta >.<
Men ska lägga upp dom nu då! BAI!


TAPETKLISTER

Fy vilket dåligt väder det har varit idag! Har vart mulet men inte kallt iofs.. Var och orienterade på Tenö idag, jag som inte är speciellt stort fan av att orientera tyckte inte det var så roligt. Jag bellan och Ida gick först och vi kom tilbaka ganska sent.. 59 minuter tog det för oss att hitta 6 kontroller. Ettan eller tvåan hittade vi inte, vi började nämligen bakifrån.. Kanske inte det bästa att göra men iallafall, vår lärare verkade inte bry sig ändå utan sa bara åt oss att slänga papprena xD
Idag gjorde jag mitt SO prov om Napoleon, jag vet inte om jag tyckte att det gick så jätte bra.. Så det blir nog ett G tror jag..
Men jag får se, Sporre är konstig xD
Ska snart göra te och sätta mig och plugga på tekniken, även på med myskläderna! BAI!
(förlåt för inga bilder.. ska lägga upp en gammal)

MJÖLK OCH KAKOR

Hallå där! Ny design på bloggen, den är inte riktigt klar än men ville ha lite färger så därför ser den ut som den gör..
Idag har jag vart i skolan och pluggat, jag har pluggat SO har nämligen prov imorgon på Napoleon himself! Så vi får se hur det går.. ska skriva en uppsats om honom men det kommer nog inte gå speciellt bra..
Har haft tid att måla naglarna också, blev en neonrosa - säger man så? -  färg, lite roligt nu i regnvädret.. haha men det är roligt med lite färg tycker jag, speciellt nu när man bara vill ha sommar!!!
Måste läsa igenom min Napoleon uppsats nu.. KALAS!
Imorgon kanske det kommer ett inlägg.. får se, måste skriva min teknik uppsats också.. Har allt för mycket kvar på den så jag kan inte slöa nu!
Men nu måste jag läsa på.. Oh Möss och människor skulle ju vara utläst också :S SCHISES! Måste läsa NUUUU!!

Its my life

KOOMPIS! Diggar verkligen minen asså!