TE

Ensam hemma, med en kopp te i handen och en bra film. Det är en toppen måndagskväll.
Har fixat två av punkterna, nu är det bara filmen som fattas..


Ajuste!

Haha vad gjorde vi igår egentligen?

Haha! Igår tappade jag min mobil i toaletten.. Den började skaka/vibrera och blixten på kameran blinkade. HAHA! Så jag plockade isär den och lät den torka lite, sen när jag skulle stoppa tillbaka batteriet igen så började lampan lysa igen. Nu funkar den igen, men skärmen blev grön på bussen.

Efter skolan drog jag och Zelda in till täby för vi skulle på öppet hus på Täby Enskilda. Men vi kom till täby en halvtimme för tidigt minst. När vi väl var där fick vi en guide som visade oss skolan, och mest NV linjen. Något varken jag eller Zelda är intresserade av. Att gå en linje där man har matte 7 timmar i veckan och ängnar dagarna åt att räkna ut hur många 'rutor' det finns på en annanas.. Det är inte min grej direkt.
Så vi gick så fort vi fick chansen, drog till Statoil och köpte pizza.. Sen rörde vi oss tillbaka mot Vaxholm igen. Drog till Zelda och fixade lite saker. Sen rörde vi oss mot storstugan där det var spelning. När den var slut runt 22, drog vi till Mimmi. Gjorde te och snackade en massa skit.

Tack för en riktigt lyckad kväll tjejer! ;p


Varför måste man skriva rubrik?

Jag känner att den här veckan har gått fort.. Det är bara tisdag idag men somsagt så igår hade jag sovmorgon till 1. Imorse började jag åtta. Men försov mig till kvart i åtta.. Men jag kom bara 10 minuter försent, Annica kom 15 min sent och vaknade typ 10 minuter före mig, och hon bor närmare skolan så jag kände mig ganska duktig..
Imorgon börjar jag 10.10, på torsdag börjar vi 12.05 och på fredag åtta..
Men rätt soft iallafall.
Imorgon är det öppet hus på Danderyd. Ska dit med Zelda och Frida.
Frida vill att jag ska gå typ Data och IT med henne haha säger jag om det.. Men vi ska iallafall kolla in det.

Gud vad svårt det är egentligen med att välja linje och skit!

Igår var vi på Tibble och kollade, man kände sig ganska hemma där för det påminnde om Norrberget (nuvarande skola) och det är ju positivt att känna sig hemma men efter snart tre (?) år på samma skola har jag tröttnat lite, så jag vet inte om jag är så taggad på tre år till i en ungefär likadan skola.

(?) = Räknar man lixom, sjuan åttan nian.. Altså tre år.
Eller från sjuan till åttan är det ett år, och från åttan till Nian är det ett till år..? Fast sen nian till slut?
Ah sjuan åttan och nian iallafall, räkna ut får ni göra själva x)


Skönt!

Gud vad det är skönt att få sova ut på morgonen. Har nyss vaknat, eller jag kunde inte sova mer så jag bestämde mig för att röra mig upp ur sängen nu.. Skolan börjar 13.05 tror jag, så det är ett tag kvar. Vilket är otroligt skönt! Första lektionen gick bort för att läraren inte skulle vara i skolan idag eller något, och sen brukar vi ha tre timmars håltimme.. Så idag har jag haft fyra timmars sovmorgon, och ska till skolan om en timme och ha tre lektioner.

Nu ska jag äta frukost!

humdidum

Nej visst. Vi var respektlösa mot er för det vi gjorde och ni har all rätt att vara sura men vafan det finns inget vi kan göra nu? Vi har sagt förlåt och någon gång måste ni ju släppa det och bara gå vidare. Om ni inte vill det så fine. Vi kan inte ändra det, nu lämnar jag över det här till er, antingen förlåter ni oss för att vi gjorde fel eller så skiter ni i det och vi behöver inte låtsas om att vi känner varandra längre om det är det ni vill.
Punkt.

ett liv utan dig är FAN inte värt att leva

Igår tog jag tio färjan med Ludvig ut till Rindö. På bussen mötte vi Bellan, Zelda, Linnea och Magnus. Dom skulle också till Regementet. När vi var framme var dom flesta av ens kompisar där så det blev ganska många 'hej'.

Nästan alla drog med sista bussen till Vaxholm där vi satt på en parkbänk och hade skoj.
Tio i ett fick jag skjuts av Niklas i hans 'safari' som jag kallar den. Men eftersom att det bara finns två säten så fick jag sitta i Albins knä.
Kortfattad kväll, men det hände inte så mycket mer. Hade egentligen planerat att se på New Moon ikväll. Och jag kanske gör fel som inte åker med. Men jag är inte alls taggad på film idag.
Men om det inte går att lämna tillbaka biljetterna så får vi nog åka in dit iallafall.. Hur det går får vi se.

Nu ska jag göra mig iordning och städa lite.. Adjöken fröken!


BAK, RÖV

Idag är det som sagt FREDAG! Och jag har vart med Anna hela dagen. Vi har bakat kladdkaka och tagit massa fina bilder med mjöl på.
Adjö!


TOOOORSDAG!

Japp idag är det torsdag och vad innäbär det? ATT IMORGON ÄR DET DAGEN VI ALLA HAR VÄNTAT PÅ! FREEEDAG ASSÅ!

Imorse började jag med typ 80 min syslöjd, sen SO i en halvtimme. Efter det hade jag möte med SYO:n om gymnasievalet. Gjorde inte mig så mycket klokare.. Back to SO:n , lunch! (?), engelskaa , matte och sist dårå idrott.

På matten rullade det verkligen inte på för mig.. Algebra och ekvationer.. Det gick bra i åttan, men nu har jag glömt bort allt :S och sitter man med 3 andra personer som kan det där och pluggar på.. då orkar man inte mer. Just då ville jag bara att huvudet skulle sprängas. :)
Så jag gick runt lite i klassrummet, vässade pennan fast att det inte behövdes och sånna saker. Sen satte jag mig med Victoria och så förklarade hon lite för mig, så jag har en liten uppfattning om hur man gör iallafall.
På idrotten körde vi hinderbana, fyfan vad jobbigt det var i slutet x) Men det var roligt, jag gillar när man får göra olika saker på en gång. Inte bara sit-ups eller bara springa runt. Utan blanda allt i en ända stor fruktsallad.

Sen gick jag hem, eller först gick jag sara och vicki till statoil och köpte lite fika, sen gick jag hem och .. gjorde ingenting :D
Och nu har jag pluggat för imorgon har vi NO prov. Arvet och DNA.

Haha ni skulle se vårat kök.. Det är helt annorlunda! Förut var hela köket brunt men nu ska vi göra om , så alla luckor är borta och målas om i förrådet. Så det är helt tomt. Men några luckor är på plats, nymålade och vita. Snart ska vi kakla om också :D


lördag

Hej alla människor!

Väcktes av ett sms igår morse från Linnea där hon undrade om jag ville åka på gymn. mässan med henne och Zelda. Det kändes som en bra ide, så jag gjorde det. Vi var där ungefär vid 12, och var där till 13. Under den timmen hade vi alla samlat på oss massa papper om gymnasien i Täby, och så hade vi träffat jättemånga människor man kände.
Sen drog vi till Statoil, och sen drog vi hem till mig och käkade godis. Sen drog vi på filmen Coyote Ugly och sen käkade vi middag, bellan kom hit, vi gjorde oss i ordning och sen drog vi ut och träffade lite kompisar.
Vi drog till Parkan och kollade på Apornas krig eller något. Jag tror att jag och Zelda garvade oss igenom nästan hela filmen. 20 över nio skulle parkan stänga så vi var tvugna att bege oss. Jag Vicki och Zelda drog till Adde, och sen kom Linnea och Bellan också.
Vid 5 i 10 kom vi på att vi skulle dra ut till Rindö med tio färjan. Jag Linnea och Bellan sprang hela vägen till färjan vid 58 och vi hann! :D Dom andra tråkmånsarna stannade hos adde.

På färjan mötte vi människorna vi hade vart med på parkan och vi drog till Lupinen.
Sen kom Anton och resten av människorna.
Det var ganska segt i början men jag hade roligt iallafall.
Sen skjutsade Niklas mig Erina och Annica till 1 färjan.

Idag ska jag på dans.. -.- Balett suger på Söndagar! I vanliga fall skulle jag vara jätte stressad nu, för vi brukar åka med 11 bussen. Men idag får vi skjuts av Annas föräldrar så vi sticker vid 12.

Adjöken!

fredag kväll

Hejsan Hoppsan!

Har nyss kommit hem från den mysigaste kvällen hos Pizzabelle.
Vi gjorde te och satte oss i hennes säng och snackade.
Men efter ca 2,5 timmars snack med sötnosarna Isabelle, Ida, Zelda och Linnea somnade typ alla och jag begav mig hemmåt. Så nu är jag alltså här, i min gosiga säng och ska nog snart krypa ner och drömma mig bort till landet där man böjer bananerna. Så adjö och godnatt på er folket! ♥

A little to late..

Hm.. Jag har inget att skriva..

SNART ÄR DET FREDAGSMYYYS!

Och jag fryser om fötterna!

Adjö!


Last Christmas

Wham! - Last Christmas

Shit vad jag vill ha jul nu asså, det är sjukt! Kan knappt vänta längre.. Det är tiden mellan höst och jul som är jobbigast också. Det är kallt ute, blåser och kan ibland komma lite snö/regn. Man har ingen lust alls att vara ute.
Jul är så otroligt mysigt! Tänk att man har jullov och sitter med alla kompisar hos någon och äter julfika och dricker te eller varm choklad, man ser hur snön faller ner utanför och man sitter och spelar spel och har jätte roligt!
Sitter helt enkelt och lyssnar ihjäl mig på julmusik på spotify, försökte se lite på gossip girl nyss, men det gick inte så bra.

Förresten, vad är det alla tycker så mycket om med Chuck Bass i Gossip Girl?
Visst han ser bra ut. Han ser ganska drågad ut i alla avsnitt x)
När man läser kommentarer om GG står det mest typ "Ååh Chuck är så snygg!" Eller något liknande, aldrig något om Nate eller någon annan av killarna.
Så varför gillar alla Chuck mer än Nate?



Sick Puppies

Idag har vi haft andra delen av "test"nationella i matte. Det är typ roligt, fast oseriöst ;)
Vi fick frukt av våran lärare, äpple och banan.
När jag och zelda var klara så tog vi med bananen ut i skolan och .. Ja.. Garvade lite.
Först knuffade Zelda till mig så jag tappade den, då slänge jag den på henne, och då jagade hon mig och skulle slänga tillbaka bananen på mig, men hon missade så den åkte in i trappräcket. Då låg både jag och zelda på govlet av skratt. Sen tog Zelda upp bananen och skulle jaga mig igen, så jag stängde dörren och började springa, men hon slängde in bananen så den kom emellan springorna vid dörren typ, men den missade mig den också :)
Sen ah.. Kletade vi runt den lite här och var i skolan, tänkte slänga in den i vickis skåp, så det skulle lukta banan sen, men det gjorde vi inte.

Idag har jag vart i täby med zelda emilie och frida. Vi har äntligen hämtat ut biljetterna till Twilight den 21:a. Och så köpte jag ett par svarta tights och en blågrå tröj/klänning. Båda från Gina Tricot.
Är kanske inte jättenöjd med färgen på tröjan, men jag var i stort behov efter en "tröja"

På bussresan hem, vilka möter man inte på bussen om inte kiss-lisa, krille krull och någon annan alkoholist.
KUL! Jag och frida satt längst bak med dom hela vägen från roslag. 
Den fulle sitter typ och är halvt däckad, och så helt plötsligt välter han hans öl som han håller i. När han märker det har typ halva runnit ut, men han gjorde inget åt det utan typ vände hela burken upp och ned så att allt rinner ut. Kiss lisa och krille sitter och pratar typ hela resan, och mitt i alltihopa tar Kiss lisa fram en cigg och det ser ut som att hon ska tända den, men det gjorde hon inte.
Sen börjar dom prata om duschar, och då säger Krille krull att han inte har duschat sen i julas (?) Fy fan vad äckligt! Han stinker ju som.. ah jävligt illa! Det gör ju lisa också iofs.  

Imorgon är det fredag! Ska bli skitskönt.

nu måste jag plugga spanska, förhör halv 10 med pappa.

Adios!


lördag

För att göra ca 24h kortfattat så berättar jag bara lite snabbt vad jag har gjort idag.
Vaknade hos ralle, åt frukost med zelda vicki och lillan, sen kom erik amos och albin, jag drog hem och spelade kort med bror syster och hennes kille, sen var det middag. Jag mamma bror hans tjej pappa syster och hennes kille. Sen mer spel. Speculation och Bondespelet :) Nu ska jag sova typ. Det är alltid skoj å ha syskonen här på besök, trots att först tar syster ens säng så man får ta gästrummet, men nu har bror ockuperat gästsängen så tvrummet is mine for tonight.

Ska gå och lägga mig i soffan nu och glo på en film eller något. Sovgott