lördag

Hej alla människor!

Väcktes av ett sms igår morse från Linnea där hon undrade om jag ville åka på gymn. mässan med henne och Zelda. Det kändes som en bra ide, så jag gjorde det. Vi var där ungefär vid 12, och var där till 13. Under den timmen hade vi alla samlat på oss massa papper om gymnasien i Täby, och så hade vi träffat jättemånga människor man kände.
Sen drog vi till Statoil, och sen drog vi hem till mig och käkade godis. Sen drog vi på filmen Coyote Ugly och sen käkade vi middag, bellan kom hit, vi gjorde oss i ordning och sen drog vi ut och träffade lite kompisar.
Vi drog till Parkan och kollade på Apornas krig eller något. Jag tror att jag och Zelda garvade oss igenom nästan hela filmen. 20 över nio skulle parkan stänga så vi var tvugna att bege oss. Jag Vicki och Zelda drog till Adde, och sen kom Linnea och Bellan också.
Vid 5 i 10 kom vi på att vi skulle dra ut till Rindö med tio färjan. Jag Linnea och Bellan sprang hela vägen till färjan vid 58 och vi hann! :D Dom andra tråkmånsarna stannade hos adde.

På färjan mötte vi människorna vi hade vart med på parkan och vi drog till Lupinen.
Sen kom Anton och resten av människorna.
Det var ganska segt i början men jag hade roligt iallafall.
Sen skjutsade Niklas mig Erina och Annica till 1 färjan.

Idag ska jag på dans.. -.- Balett suger på Söndagar! I vanliga fall skulle jag vara jätte stressad nu, för vi brukar åka med 11 bussen. Men idag får vi skjuts av Annas föräldrar så vi sticker vid 12.

Adjöken!

Kommentarer
bellan

JAA, I DJURSAN ;)

Va bra att du fick en kul kväll ändå! :D



Blogg: http://juicybellan.blogg.se/
2009-11-15 @ 21:24:20
Emilie

SV:

Oj, det visste jag inte... förstår lite vad jag menar, känns inte som dem andra gör det, och det kanske inte är så konstigt för dem har ju inte vart det, vad jag vet. Ska försöka ta mig ut på en promenad, men är glad att nån bryr sig och att du fattar lite vad jag menar <3 Men när jag lixom är deppig så känns verkligen allt fel, och då vet jag lixom inte vad jag ska göra... <3



Blogg: http://favouritedress.blogg.se/
2009-11-16 @ 16:52:14
bellan

vi drog till vaxholm och sen till Adde, där var det raklödderkrig och spårade människor! Sen drog jag hem vid 1 pallade inte vara kvar ;) haha. Men fan va de verkad spåra på rindö .. NIKLAS xD hahahah <33



Blogg: http://juicybellan.blogg.se/
2009-11-16 @ 17:28:29
Emilie

Ah okej, men om du nån gång vill snacka om det så säg tillför då har vi nåt jobbigt gemensamt! Men tänk om det som känns bästa är att bara ligga hemma och inte gör nåt när jag lxm är deppig ? <33



Blogg: http://favouritedress.blogg.se/
2009-11-17 @ 19:13:11




Kommentera!


kom ihåg
Namn  
Epost    
Blogg    




Trackback