Update!

Som jag antar att ni märker så har jag ny design! Grattis till mig ;-)

Idag var sista dagen i skolan, ganska stort spanska-förhör och ett musik-prov. Men de är över nu som tur är!
Och det bästa som hände idag är att vi fick sportlov!!!!! (Många utropstecken!)
När vi kommer tillbaka till skolan igen så kommer den vara ommålad. Så vi får se hur den ser ut om en vecka ungefär.

För att fira sportlovet så har jag ikväll varit ute på Rindö med Zelda och träffat Albin, Fredrik och Ina. Vi drog hem till Albin och kollade på film. Pretty Woman.

På onsdag ska jag och min familj åka ner till Jönköping. Har man en syster som är höggravid och kan ploppa ur sig en unge när som helst så vill päronen vara där så ofta chansen tillåter.

Nu ett tips på en lugn låt, men det är fin!

Denison Witmer – You Got Me Good (Spotify)


Fy för skola.

Ska ha tre prov den här veckan. Tre. Får man ha så många? Två nationella och ett vanligt imorgon. Alla tre i svenska. Idag var det NP, vi hade 2h och 40 min på oss att skriva en text om ett visst ämne. Jag satt i 1,5 h. Och det var inte det roligaste! Men nu är det över! Och imorgon är det fredag!! Nu ska jag göra te, ta en alvedon och plugga. På riktigt.


Nu är det över.

Japp. Det är söndag. Den sämsta dagen för att man vet att det är måndag imorgon, men samtidigt kanske en bra dag för att det är den sista på helgen, och den dagen man kan göra nästan precis vad man vill. Man kan sova till 4 om man känner för det, och sitta och kolla på film fram tills man nästan somnar. Idag har vart en sån dag. Sov till 10 (tidigt) och har praktiskt taget suttit och kollat på One Tree Hill fram tills nu.. Gud vad jag känner mig nördig!

I fredags var jag knappt hemma. Skolan på morgonen och eftermiddagen, när vi slutat åkte jag in till Stockholm med några kompisar. Sen åkte vi hem igen, Jag åkte ner och träffade Zelda, vi åt middag. Gick till storstugan och dansade skiten ur alla barn med alldeles förmycket smink, förkorta poliströjor, höga klackskor, kaninöron och knappt något på benen som bara stod runt dansgolvet och kollade på alla andra som såg ut som dom. Om jag hade haft på mig det dom hade skulle jag nog aldrig få gå ut, om jag ska vara ärlig. Men iallafall. Ja, vi var dom ända som dansade. Fyra tjejer i nian som 'tar över dansgolvet'. Komiskt. Men grymt kul!
Helt plötsligt springer vi till bussen för att hoppa på den och åka in till Täby på fest. Snarare klassfest med cola och popcorn. Men det var roligt iallafall.

Igår var först med Zelda på dagen, vi var nere på Magasinet och fikade. Sen åkte jag hem och fixade mig, Zelda gjorde samma sak. Ingen av oss visste vad vi skulle ha på oss och när vi hördes senare på kvällen så hade vi på oss samma kläder. Sen åkte jag ner på stan igen, mötte Zelda och vi gick och köpte blommor. Sen var partyt igång! Först tjejmiddag och sen fest. Det var riktigt roligt! Tack för igår Anna, och ni andra. Bilder kommer möjligen senare.

Nu ska jag se på en riktigt dålig Wallander film. Orkar inte kolla på mer OTH.

                

Wow vad duktig jag känner mig! 16 bilder.