IT´S ALLRIGHT!

Ja, igår var vi hos Isabelle. Det var soft, "sov" där. Drog ner till bageriet med lite människor vid 6. Somnade vid halv 8 på morgonen. Fick en aning ångest eftersom att jag skulle jobba redan vid 12. Men nu sitter jag här och mår pyton. Mår skitilla, men jag ska gå och tvinga i mig lite middag ungefär nu. Eller snart..

Ny dator!?

Hej! En aning svårt beslut (enligt mig själv) står framför mig..
Frågan är om jag ska köpa en ny dator eller köpa min systers "gamla", den är från oktober typ. Hon köpte den samtidigt som jag fick hennes gamla. Jag sitter vid hennes nu, och den funkar utmärkt, och det är så jag vill ha den. Men eftersom att jag redigerar bilder en hel del, så vet jag inte om det funkar på hennes data.. Men jag får ta och prova mig fram. Den har problem med batteri-sladden, för om man drar ut den så laggade tydligen datan.. Ska prova och se vad som händer, så ni får höra av mig mer senare! Och förresten, jag är hemma igen! (:

Nej! Seriöst jag vill inte!

När jag vaknade imorse fick jag veta att mina päron hade börjat packa.. Så nu är det bestämt, toppen säger jag bara!
Idag åker vi först till Jönköping, hälsar på syster sen åker vi vidare till Vetlanda och sover där tills onsdag morgon, då åker vi tillbaka till Jönköping och sen till Örebro. Sen åker vi hem på natten.. :( Sen på torsdag så ska jag jobba också men jag har tur som börjar kl 2..
Zelda kommer INTE bli glad över att en av nattbrudarna drar ifrån henne..
Antar att det finns några människor där ute, eller iallafall en som blir aningen glad över att jag åker. Tack för den säger jag bara, det värmer!

Igår..
Drog till zelda, glodde beck, tjockade godis och läsk. Åt middag där. Drog till rindö med henne och frida. Drog till Nick. Chillade. Drog till Albin. Färjan hem. Tillbaka till Zelda. Hem. Så såg min dag ut (:
Men ni får ha det asbra när jag är borta! Kanske kommer kunna blogga lite där nere.. får se, nu måste jag nog packa..


now I I've watched these years disperse and still this verse lacks words
And I'm losing all but a memory or two
Cause now I see you and I can't hold back a smile


Japp, jag hade kul igår iallafall. Finns inte så mycket att säga direkt..
Men kan någon svara på om vi körde över Richard?


Väcktes idag av sjungande föräldrar, frukost på sängen, och en liten galen hund.

Femton?

Den har dagen har känts så otroligt lång. Först jobbade jag, sen träffade jag sophie och sebbe. Vi cyklade till mimmi och sen drog jag hem, käkade, chillade sen drog jag ner till badberget som det tydligen kallas, och träffade lite människor rökte vattenpipa och softade ^^ sen drog jag och zelda (ofc) till rindö och sen drog vi till oxdjupet och rökte mer vp, det var soft! Nu sitter jag och halvsover, ser på paradise hotel och chillar gaaalet asså (:

Imorgon får vi se vad som händer, kanske skulle äta lunch inne i stan med familjen, it´s my b-day so we have to celebrate you know ;) Ska btw köpa ny data! snart.. kanske :) Nej men nu måste jag sova lite eftersom att jag antagligen inte kommer få sova så länge imorgon -,-"

Sweet!

Shit, jag trodde inte jag skulle bli seg efter 16 nätter på Åland. Iofs har jag jobbat idag så det är inte så konstigt att jag är trött men ja.. Önskar att jag var "roligare" xD ska kanske ut och träffa zelda och sophie snart, vet inte om jag vågar träffa sophie, hon har vart i grekland så hon är fett brun nu skulle jag tro haha (: Men ja.. jag drar mig nog ner på stan och träffar dom, kanske köper lite godis (:  Men nu måste jag skynda, konsum stänger åtta!!!!! Haha

Yesterday, all my trouble seem so far away ..


Tänkte bara berätta hur min dag har sett ut. Men jag vet inte hur jag ska börja..
På jobbet idag var det mycket att göra ibörjan, det var ju så fint väder också! Sen runt halv 5 så blev det tomt. Det fanns typ ingenting att göra. Det var skönt men ganska segt.. Just nu är jag superdupertrött och skulle gärna krypa ner i soffan med en film, men jag orkar inte haha xD jag har inga bra filmer heller så det är tråkigt. Ska nog snart dra ut och träffa lite kompisar, om jag orkar.. kanske drar till lägenheten och ser på en film där annars (:  HUGS!


OBOJ!

Har jobbat idag från 14 till 18 ungefär. Ska äta middag nu. Alla mina tjejkompisar utom två är på Britney spears ikv så vi får ha kul utan dom (: Vilken såklart kommer gå skitbra :D
Lägger upp en bild på när frida äter hennes första grillade marsmallow, förlåt chamallow :) Och en bild på Adde och mange som sover på bussen från åland


OBVIOUSLY

Idag har jag vart i kyrkan med ca 50 andra människor (: och imorgon ska vi konfirmeras! WiehooO!
Är inte så taggad efter att ha sett "klänningarna" vi ska ha på oss >.< Nej men det blir nog roligt tror jag, fast de flesta (även jag då) ser ut som nunnor i kåporna vi ska ha på oss -.-" Men det blir grymt iallafall! lägger upp bilder imorgon kanske (a) Får se helt enkelt.. Imorgon drar annica på konfirmationsläger i typ tre veckor och frida drar till spanien på fredag typ :(
Och zelda är på gotland RULIGT!
Nej nu ska jag rycka upp mig och dra ut en liten stund (: HUGS!

HELLO DARKNESS MY OLD FRIEND

Sitter här idag med en klump i halsen och lyssnar på musik. Klumpen vill inte försvinna hur mycket vatten jag än dricker, börjar tro att den inte är där för att jag är sjuk..
Bror kom hit idag! Han ska stanna till typ sön eller måndag :) Och på söndag konfirmeras jag det ska nog bli roligt tror jag (:
Ikväll får jag se om jag drar ut med kompisar, tydligen skulle vi till eriksö och chilla. Men jag kanske är med bror ikväll, verkar bli seg kväll (: Men ja.. som sagt så får jag se.
Igår var vi på eriksö och chillade lite :) det var soft och mys ^^
HUGS

NO SHIT!

Halloj!
Idag har jag vart med lite kompisar hos erik och kollat på film, linnea var också där!
Det var jätte kul att träffa henne igen ! :D
Nu ska jag snart ut igen och träffa koooompisar! :D WIIIE!
Efter att ha vart på åland i 16 nätter så är det svårt att sitta hemma och sega :P
Nej men nu ska jag göra mig iordning så att jag är redo att dra ut snart! :D HUGS

ÅLAND

Hellå!
Hemma igen från Åland, har haft jätte skoj och lärt känna massa nya roliga människor :) TACK!
I kväll har jag vart med lite kompisar på resarö hos Anton, vi kollade på film och myste (: typ alla somnade, vi gick och la oss sent igår, vissa av oss iallafall :D Sen stod vi ute i regnet och väntade på fridas pappa. Ja det är allt jag orkar säga idag, hörs!