:(

Hej och hejdå!

Om typ.. 11 timmar ska jag pallra mig iväg till bussen för att åka till Åland med massa människor. Man kan alltid hoppas på att det blir roligt.. :)
Iallafall så måste jag gå upp ganska tidigt imorgon för att packa klart. Min väska är full rent ut sagt. Och allt är fortfarande inte nerpackat. :( Men iallafall så kommer jag hem igen den åttonde så vi hörs nog efter det ! Kommer inte ha tillgång till någon dator där tror jag, men jag ska fota lagom mycket (: Så arrivederci som man säger på Italienska, Åland gör er redo för nu kommer en/ett busslast barn! :D

Hej och hejdå!

(:

Antar väl att det inte är bara jag som har fått en hel del sms där det står "Glad midsommar" ? Och dom bara fortsätter att rulla in. Antagligen kommer jag nog inte komma iväg från min familj detta år heller.. Syster är här och hon ska självklart säga emot så att allt blir helt annorlunda.. Igårkväll var jag hemma bara för att hon ville det, men vad hade det för mening? inget. Förutom att jag fick duscha och se på 24 med pappa. Men men, får se hur dagen går.. Uppdaterar senare om jag blev medsläpad till Åkersberga eller inte ;)

STOCKHOLM

Gudaugens!

Idag drog jag mig upp ur sängen vid ungefär 20 över 10, skulle åka tjugo i 11, så jag fick lite bråttom men skyndade jag mig för det? Nej, såklart inte. Jag drog på mig kläder i vanlig takt, mummsade lite på en macka, packade väskan och sminkade mig. Lite mer detaljerat var det ju förståss imorse. Sen vid tio i drog vi ner på stan. Vid 12 mötte jag mamma och bellan på apoteket för att handla lite pryttlar till Åland, vet inte riktigt vad mamma bestämmde sig för där inne för jag och bellan gick till salta stänk och köpte te och latte (: Sen drog vi till bussen och in till stan! Inne i stan köpte jag lite småsaker, men nödvändigt shit, typ strumpor deo shampoo och sånt. Jag och bellan delar på shampoo och såna "hygienartiklar" typ :P Sen drog vi och käkade, bakadpotatis med skagenröra fick det bli för våran del ! (: Grymt gott ! Vi drog till panduro och köpte lite pärlor sen drog vi tillbaka till vaxholm.
Vid danderyd så skyndar vi lite extra för att hinna med bussen, och när vi är ute på grejen där alla bussar står så säger bellan: Nej bussen står redan där
Jag: Va? Var då?
Bellan: Där! ska vi springa eller?
Jag: Jaa?
haha så vi kubbade och hann med bussen som var proppad xD
Sen när vi var framme i vaxholm går vi till artroom, jag köper ett armband typ för 40 kr, som mina pärlor jag köpte på panduro sitter på :D Sen drog vi hem till bellan, dukade jättefint med kakor, tevatten, mjölk, honung och film.
Sen kom zelda och sara också, najs najs ! Ja, sen drog jag hem, träffade Josse och linus, sen kom Victoria också hit, så nu har vi käkat och chillat nästan hela familjen. Ja så nu vet jag inte vad jag gör hemma riktigt.. Men jag ska iallafall tillbringa min natt på soffan i vardagsrummet XD Så vi ses där! Hade tyvärr inte med mig kameran till stan idag men bilder kommer iallafall (:

Nej haha det blir inga bilder, kollade igenom dom och det var inga roliga xD SORRY! :)

Ingen rubrik (:

jag förstår inte varför jag fortfarande sitter vid datan!? Jag måste gå och lägga mig nu.. Jag ska upp om.. 9 timmar, så det är lungt iofs, Aja bilder kommer imorgon, om jag skulle hitta något inne i stan eller nere i byn xD nu väntar sängen, ser väldigt inbjudande ut måste jag säga.. :D

GRIS PÅ BURK

Jag gör ett nytt försök att blogga igen, försökte posta två inlägg imorse men blogg.se var knäppt så det gick inte. Iallafall idag har jag vart med kompisar, och så åt jag middag med bellan och hennes mamma nere på stan softisch ;D
Kvällen tillbringade jag nere på lägret med kubb, chill, allsång, gräs (läste just igenom shitet, och misstolka inte "gräs" haha jag menar vanligt grönt gräs som vi satt på och spelade kubb på.. Så jag menar inte knark!! ) och kompisar. Aja, måste typ sova nu.. Är trött och har liiite att inhandla imorgon. Btw så åker jag till Åland på måndag den 22:a så jag kommer nog inte skriva på ca 2,5 veckor.. För jag tror tyvärr inte jag släpar med mig datan dit.
Så morgondagen ser ut så här.. Eller borde se ut så här iallfall.

  1. Hos Rita (morgonen)
  2. Gå ner på stan med bellan
  3. ta bussen in till stockholm
  4. handla ALLT som man behöver för att klara sig på Åland
Så hej så länge så hörs vi imorgon (: POK!

UNTILL WE BLEED

Så, imorgon går man ut åttan! Jag kan inte fatta hur underbart det är! :D Ska till frida imorgon på "Morgonen" och fixa mig där med zelda och sara! Ska bli najs najs :D SOMMARLOOOOV HERE WE COME! btw så får jag ÄNTLIGEN äta godis och annat skit imorgon! Så skoja inte om att jag Anna och Bellan ska tjocka godis som satan imorgon!  Jag tycker det är najs med godisförbud, man tjänar på dt, på mer än ett sätt (a) Men nu måste jag fixa lite tills imorgon så att det bara är att äta frukost, duscha och sen dra till frida så att man slipper packa på morgonen , då glömmer jag bara massa saker XD  Sorry inga bilder idag heller (: ♥

WONDERWALL

Hickan är här igen! Jag kan faktiskt inte sluta hicka.. Imorgon är det tillbaka till skolan och städa sen får man sluta vid 10.45 om man inte vill käka lunch i skolan, då slutar man 11.15 :D Men nu mår jag illa av allt hickande så jag ska krypa ner i sängen nu!

RUN

Nu de sista dagarna innan sommarlovet så orkar man ingenting.. Eller inte jag iallafall. Idag var det klassens dag, då hela klassen ska göra något tillsammans, vi åkte på titanic museet på djurgården, man fick någon typ stor mp3/telefon som man skulle lyssna på där dom hade spelat in hela titianic utställningen. Jag Bellan och Ludde gick igenom hela museet utan att lyssna, vi kollade bara på grejerna x) sen satte vi oss utanför i cafeet i typ 45 min, de andra var såååå sega!
Sen hade vi 45 minuter på oss att dra från djurgården till fältan och käka, sen tillbaka igen -.-" Haha Det regnade också.. BLÄ! Jag bellan anna och sara stannade kvar inne i stan och kollade på kläder och shit, sen drog vi och fikade <3 :D Och nu är jag hemma med en kopp te, vill dra igång en film men får se vad jag gör (:

Snow Patrol - Run
<3

Aja ska chilla nu! :D det är underbart att det bara är 2 dagar kvar sen sommarloov! Jag har fortfarande ingen klänning.. Och solen har visst försvunnit, tyvärr kan jag inte säga detsamma om min hicka!!! :(

Ajöken! (adjöken) XD

Skaffa hörapparat jävla senil kärring!
xD

ONE LIFE ONE LOVE

tjuuuueh! Sista riktiga dagen i skolan! :D så grymt att den är över nu! De två första lektionerna gick åt till sexualkunskap om könssjukdomar och åt att blåsa upp en grislunga :S GROOOWSE ! bilder på dt kommer (: På engelskan gick vi tipspromenad i ca fem min,sen joinade vi några nior på bilden :D Lunchen idag var blä-fisk (tydligen, det är bara vad jag har hört jag åt den inte >.<) så jag och zelda åt varsin macka och sen drog vi till idrotten med bellan och johanna. Där satt vi och kastade fotboll, spelade fotboll och tog bort "fjäll" från zelda >.< efter idrotten drog vi och köpte glass! :D YUMMIE! Sen tillbaka till matten som var skit tråkig! Vi spelade "matteplump" -.-"

I fredags var Emilie på besök i skolan på lunchen! Det var jätte roligt att få träffa henne igen! :D Sen när vi slutat så drog jag och några kompisar och fikade och sen träffade vi emilie igen! :D:D Sen drog jag zelda bellan och annica hem till bellan och provade klännigar (: haha sen på kvällen var jag på eriksöspåret med lite kompisar. Trevlarns!

I lördags var jag först med bellan zelda och freddi, sen drog vi ner på stan och hämtade pengar från bellans padre. Sen drog vi till anna där ida var, haha vilken chock det vart för dom ;) Sen satt vi och snackade lite, garvade, läste bok och fixade oss :D Sen vid typ 8-9 så gjorde vi middag och sen drog vi ner till parkan och köpte sprite (: Sen spelade vi tangera med det (kortspel) haha jag mådde jätte illa sen :( Sen drog vi ut och träffade lite kompisar vid lekplatsen på lägret, vi satt och sjöng, snackade och spelade gitarr (: det var mysigt! Sen fick jag skjurre hem av "Kapten Krok" :D

Igår drog jag och bellan ut till apberget, sen kom freddi frida sia annica och zelda :D vi chillade lite, frida och sia näckade! xD Sen drog jag och bellan hem för jag skulle på möte på hembygdsgården och bellan skulle packa. Efter mötet drog jag till annica där bellan var, och vi chillade gaalet! Sen drog vi till frida som var barnvakt åt Cajsa och hennes två kompisar, sen drog vi ner på stan och träffade kompisar! Sen vare film hos annica :D Min helg har vart najs! (:


Hängd IGEN!
Lunga
Uppblåst lunga

_

If tears could build a stairway
and memories were a lane
we would walk right up to heaven
and bring you back again
No farewell words were spoken
no time to say goodbye
you were gone before we knew it
and only God knows why
Since you´ll never be forgotten
we pledge to you today
a hallowed place whitin our hearts
is where you always stay

+ 16 maj 2009 <3