Tjolahopp

Gårdagen spenderades på stranden tillsammans med Annica. Somnade i solen så nu är ryggen och benen brända. Fördjävligt ont gjorde det när jag skulle duscha idag, brände sönder.

Hur som, kvällen har inte bestämts ännu. Dock vill jag hitta på någonting.
Adjö!

Som vanligt kommer en uppdatering

Nu var det riktigt längesen som jag bloggade. Hur som, igår kom jag hem efter 10 dagar på mysiga Grinda. Har haft så sjukt roligt med alla härliga människor jag spenderat mina dagar där med. 
 
Idag jobbade jag till tre och sen bar det av till Kalle och njuta av solen på hans balkong med en öl och fina tjejer. Vid sex vankades det middag på Bistron med alla ledare. På kvällen gick vi en sväng runt Vaxholm och sen begav jag och Sara oss till Annica för att boka GREKLAND. Den 8/8 lämnar vi Sverige för en ljuvlig vecka på Rhodos. 
 
Imorgon blir det mer jobb, ut och springa och på kvällen blir det ledarfest. 
 
Kom nyss hem från Kalle där det sågs film med Sara, Gustaf, Kristin, Simon och Douglas. Har förövrigt haft en riktigt härlig dag. Gårdagen spenderades hos Kristin med henne, Sara och Sophia. Skitsnack och Mamma Mia! Sov där, var riktigt mysigt.
 
Imorgon ska jag upp runt åtta om någon bryr sig. Den här sommaren har börjat riktigt bra och kommer bli så mycket bättre, Lollo fyller 18, spelningar på Grinda, jag fyller 18 och farmor fyller år. Sen såklart Grekland!! Sen har kanske jag och Sara smidigt en plan... Får se hur det blir med den saken ;-)
 
Kommer helt klart sakna årets konfirmander, har kommit många av dom nära och trots att det skiljer tre år så är dom riktigt härliga att hänga med.
 
Bilderna har jag på mobilen så dom dyker opp när jag får tid!