CASH TO HASCH



LIVE OR DIE

Vet inte varför rubriken löd som den gjorde.. men så blev det iallafall.
Imorgon ny dag på prao, idag har varit som vanligt typ.. Skjutsade hem zelda efter 'jobbet' och sen drog jag till salta stänk och var där en halv timme med bellan och anna som praoar där, sen drog jag och anna till bogesund och tog lite bilder..
Tyvärr var vi inte så taggade på det men dom blev fina ändå. Nu ikv har jag vart hos annica i hennes båt med zelda bellan anna annica frida och sara, det var soft vi satt och dunkade musik :P eller inte -.-"
Men men.. det blir inga bilder idag, jag vet skit trist haha men jag har kameran.. någonstans :S och det går inte att föra över bilder till min data så det är inte nice at all..
Imorgon ska jag iallafall ha med lite plugg till praon så jag kanske kan sitta och jobba lite på lektionerna..
Jag praoar då som sagt på en skola, i 'tvåtrean' det är faktiskt roligt, går många små gulliga barn där haha, måste säga att en av killarna i trean tror jag, har så underbart hår haha stort brunt och lockigt <3 eller så stort är det inte men stora korkskruvar haha det är nice, men men måste gitt4 nu hahah XD nej men jag ska firra mig inför natten nu.. Vi hörs imorgon, pluggdag -.-" TJINGELING! Sov gott allihopa!

ÖVER VAXHOLMS VATTEN

Idag har jag äntligen börjat på min teknik-grejuppsats om broar..
har iofs fastnat, men anna ska hjälpa mig sen har hon lovat (A) XD

Andra veckan på praon nudå.. är tillbaka på min gamla skola som jag gick på från sexårs till fyran.. det är trevligt
Efter fyra år återvänder hon haha okeje XD sorry
men idag har jag inte gjort så mycket.. har haft eget arbete, bild och idrott.. sen även lunch då..
Jag är i en 2-3:a och zelda i F-1:an tror jag :P (F=Förskolan)
På onsdag skulle jag tydligen ha planerat en idrottslektion (!?) höhö.. får se vad det blir med det.. iofs är det ju roligt att plåga barn (A) nej haha jag skojade bara.. nej men jag får se om jag gör det eller inte..

Och på fredag är det ju valborg! Trevligt värre :) Har inga planer ännu.. får se vad som händer senare

Imorgon fyller Amos 14 :D GRATTIS! Haha så gratta honom annars får ni med mig att göra.. The tiny dangerous one haha XD fett illa men aja ^^

Söndag den 10:de har bellan dansshow som jag ska gå på :)
Fast lördagen innan (altså den nionde -.-") ska jag på fekke!! :D så jag får se om jag kanske är lite sliten på showen men då får jag väl somna då :)

Igår var jag ute och cyklade typ hela dagen, först med zelda sara och anna och sen på kvällen med anna sara och ludde.
kom hem typ halv 12 :) fast det var riktigt trevligt haha

Skulle egentligen träffat anna idag och fotat lite som vi pratat om allt för länge, men i morse fick jag ett sms av henne där det står att hon skulle till ikea med hennes päron, men det gjorde inget för mig jag hade ändå glömt kameran hemma -.-"
Men vi försöker på nytt imorgon så då ska ni få se på bilder ! :D

SÅÅ..

Känner att detta skulle kunna bli ett långt inlägg om jag ska berätta om Taco bar men det får ni stå ut med.

I måndags var första dagen på min och zeldas prao (och massa andra åttors början på prao), vi praoar på Taco bar i Mörby Centrum, för er som inte vet vad taco bar är så är det en resturang där man serverar Taco :D Vi jobbar även med ett ställe som heter Nancy's, en salladsbar, har inte provat deras mat men det verkar gott iallafall.
Vi diskar, serverar mat, plockar in disk från borden, torkar borden, städar, ibland hjälper vi till i kassan och tar ner soporna. Det kanske inte låter så roligt, men det är det faktiskt, dagarna går med raketfart och vi slutar vid tre och börjar halv elva ungefär.
Lunchruschen börjar strax efter tolv men redan innan det så är det lite folk, och håller på till ungefär ett. Vi får äta halv 2, så innan det är det diskning, torkning av bord och stolar som gäller.
Idag har varit som alla andra dagar, konstigt nog blir det bara fler och fler ungdomar/barn som kommer och äter för varje dag som går, antagligen för att jag och Zelda är där x)
Att ta ner soporna låter säkert skit trist haha men jag tycker det är roligt, vi får gå ut ur en dörr som leder ut från taco bar, och sen genom en till så att vi kommer ut i centrumet, gå en liten bit och sen genom en annan dörr där vi åker hiss en våning, sen går vi ut till en stor sorterings central typ XD där vi lämnar skiten och sen åker vi upp igen, går tillbaka hela vägen och börjar med nästa uppgift.
Idag rev sig zelda på en stege *klant* haha
Ska ta massa bilder imorgon om jag kommer ihåg, så ni får nog se lite mer då.
Anyway.. Nästa vecka ska vi praoa på en skola här i Vaxholm.
Montessori skolan heter den, jag gick där från sexårs till fyran haha mobbskola.
Så det blir nog tyvärr lite längre dagar nästa vecka.. men det funkar nog det också, annars får man väl skolka (A)
Sitter och kollar på medium på tv just nu, eller det är reklam men när det inte är det så kollar jag, haha..
Har ganska mycket att göra nu under praoveckorna, plugg plugg plugg..




TACO BAR

Första dagen på praon på taco bar, orkar inte skriva vad som hänt, tar det imorgon istället.
Är skit trött nu så jag ska gå och lägga mig, hej!

Min största första kärlek

Tjo! Sitter och lyssnar på SK8 - Min största första kärlek haha, är inne på karros data, och hon hade den låten här :)
Har vart här från typ halv 2, och nu är klockan snart fyra. Känns väldigt instängt här så jag ska vädra lite, ska bara akta så att inte katten hoppar ut genom fönstret.. Haha :D Ikväll ska jag träffa damerna, vi kanske ska grilla och sen chilla här, hihi RIM!! Grilla - Chilla >.<
Aja ska vädra nu somsagt, hejdå! ♥

Sommaren 05 har jag för mig, sally hade just flyttat hem till oss.. En lite buse redan då! :D

KOM ÄNGLAR KOM ÄLVOR

Hej! Måste egentligen skynda på nu lite, smulan sitter och väntar i lägenheten..
Ska fixa mig nu, och dra dit, vi hörs senare! Bloggar nog lite därifrån :) ♥

Smulan

Klockan börjar närma sig två nu.. Måste gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Ska ner till syster yster imorgon och passa hennes katt Smulan, det är trevligt!
Men nu ska jag nog krypa ner i sängen, vi hörs imorgon! ♥

Yello!

Sitter hos anna nu med Anna Bellan och Annica, anna målar naglarna, jag skriver på bloggen :D de andra ligger i sängen och snackar haha :)
Idag var jag inne i stan med Anna Annica Zelda och Sandra, det var trevligt :)
Sen drog jag hem och åt, sen till lägenheten och träffade Smulan lite, sen gick jag upp till Anna. så nu sitter jag här :)

Sötis anna, foto av mig :D


Softisch

Tjingeling! Har nyss kommit hem från skolan, sitter och myser nu med en kaka och varm choklad med vispgrädde och kakao, haha as soft! Har inga läxor att göra så det blir chillkväll på menyn idag, det är as najs! Eftersom att jag pluggade från kl. 19 till 22 igår så tycker jag det ska bli riktigt skönt!
Igår hade vi inte någon spanska för våran lärare trodde vi var ute på prao, så det var soft, var ute och chillade i solen med lite kompisar, bilder kommer.. Snart.. Eller sen (A)

MVG/G

Har pluggat nu i en och en halv timme.. Känns sådär faktiskt, tror det kommer gå bra på provet imorgon kanske inte ett MVG, mer ett G+ kanske om jag har tur :) ska jobba på lite till nu, sen förhör av pappa! Haha KRAMEN!

Fysik

Idag var andra dagen i skolan efter påsklovet och imorgon har jag fysik prov.. Tycker det är väldigt dåligt att ha prov direkt efter lov, utan någon lektion innan det..
Aja ska göra te nu och sen börja plugga lite.
Var nere på stan med Anna Bellan Freddi och Zelda (notera bokstavsordningen >.<) och fikade på sillan, mysigt mysigt.
Anna hjälpte mig plugga lite och försökte trycka in lite information (Optik - läran om ljuset) i min tröga skalle.. Det gick ju sådär.. Ska plugga nu iallafall, och sen dra ut och springa kanske om jag pallar innan det blir förmörkt, vi hörs senare!
KRAMEN!
Haha!

The bullet's in my heart.

Someone please call 911 Tell them I've just been shot down, And the bullet's in my heart.


Över min döda kropp



GLAD PÅSK

Hm.. Jag vet inte hur jag ska börja riktigt..
Min dag började vid klockan ett då jag bestämde mig för att dra mig upp ur sängen.. Blev sent igår.. Vid tre kröp jag ner i sängen, sen har min syrra väckt mig halva morgonen -.-" Bestämde mig för att kolla klart på filmen "Min stora kärlek" som jag hade tänkt kolla klart på för hur länge sen som helst.. Men idag blev det gjort. Sen hoppade jag in i duschen och fixade jag mig, jeans och vit tröja.. haha väldigt påskigt måste jag säga :) Sen började vi göra maten, blev lamm och någon potatismos grej med basilika i tekopp, (återkommer med namnet) haha det vart faktiskt väldigt lyckat måste jag säga. MUMS! Vädret idag har ju varit så underbart fint! Vi har suttit ute ungefär hela dagen, fram till strax efter åtta iallafall, sen var det äggjackt, tradition i vårat hem, gå runt i huset och leta efter påskäggen, alltid lika trevligt :) I år var det jag och min syster Josefin som höll i det, först fick de svara på gåtor och sen fick de deras första ledtråd som ledde de till nästa ledtråd osv.. Sen hittade de ägget som vi hade gömt på balkongen. Fia med knuff spelade vi sedan, mycket skratt och släng med tärningen.. Men det var bara trevligt. Bilder från idag kommer imorgon, orkar inte just nu.. Trots att jag gick upp vid ett så är jag trött, ska snart släcka, sen ska man kanske ut och gå en promenad på golfbanan med familjen, blir så glad av att sen hunden springa omkring och hoppa och leka, blir varm inombords.. Imorgon ska jag även skriva min ansökan till sommarjobb, vet.. lite sent men det ska nog ordna sig.. Började skriva lite förut men det råkade jag ta bort.. Kass som man är lixom.. Och just det ja, kameran funkar nu äntligen igen! Är så grymt glad att jag bara vill hoppa upp och ner, nej kanske inte riktigt.. haha men har saknat att inte kunna ta närbilder som jag älskar att ta.. haha.. Fick en toppenbild på Josse förut.. men den får jag nog inte lägga ut tyvärr.. Men den spred skratt bland folket kan jag lova!
Ska försöka få lite sömn inatt hade jag tänkt, vi hörs mer imorgon! Sov gott

SOL!

Antar att det inte bara är jag som lagt märke till att solen har tittat förbi? (A)
SÅ JÄLVA TREVLIGT! Haha >.< Dagen ska jag nog spendera med familjen som är här snart, ska bara fixa mig först.. Sen blir det mys med familjen och sen hoppas jag att jag kan höras med någon kompis för jag pallar inte vara med familjen hela dagen xD Igår fick jag då inte gå ut på kvällen.. Inte ens vara i mitt eget rum efter klockan tio för då skulle Josse sova.. -.-" Aja vafan ikväll SKA jag inte sitta hemma!

Frisk och påsklov!

Så efter nästan två veckor som sjukling, så är jag äntligen frisk! Det är så grymt skönt faktisk. Ska bara njuta nu under lovet och sen komma tillbaka till skolan utvilad och förhoppningsvis plugga lite också..
I förrgår kom Josefin hit, min syster, hon bor i huskvarna/jönköping tror jag hihi och på torsdag kommer Viktor hit också från Karlskoga, min broder altså. Det ska bli trevligt att ha hela familjen samlad nu under påsk. Karro bor ju här i närheten men hon kommer hit iallafall, trevlarns. Igår drog jag till Anna vid tre och vi chillade lite, tog foton, spelade piano.. Mös i solen, så fint väder! Sen gick vi till Adam, och sen kom Jocke och Nils också. Sen drog vi hem och käkade middag, och sen tillbaka igen xD Aja, ska väl ta ett snack med Anna hon lackade för att jag inte pallade dra in till stan med henne hihi XD
Så mobbad som man är... Igår hos Anna, har bara en bild >.< fler kommer hoppas jag : )
Sjal,kofta vila, Vitt linne HM, Jeans vero moda tror jag XD

Yo ;D

Sitter hemma nu, helt ensam, så skönt! Haha, jag vet inte hur många gånger jag vaknade imorse altså..
Mamma kom in med te och någon annan sak vid åtta typ, då låg jag även och sov så jag vet inte riktigt vad hon hade tänkt med det. Snällt var det iallafall, tack mamma!
Nu har de iallafall åkt in till Stockholm, skönt för både dom och mig!
Borde plugga, 15 böcker ligger inne på mitt skrivbord och väntar på att bli öppnade och lästa. Men nej, inte just nu.. Senare kanske, sitter och kollar på Andra Avenyn nu första säsongen, skit najs : )

En utav de tråkigaste sakerna måste vara att vara sjuk;
  • Vara hemma, alltid ett plus, men att inte ha något att göra är jävligt trist
  • Må skit
  • Ingen rolig inne på msn ^^
  • Man vill bara vara frisk och få gå till skolan och göra de saker man egentligen helst skulle vilja slippa.
Haha jag har skit tråkigt, ska fortsätta med AA nu, sen kanske en film blir aktuellt för min del, skulle även städat igår.. och pluggat men det blev inte heller så.. Borde gå till skolan imorgon eller på fredag, tror det blir fredag om jag går till skolan överhuvudtaget, då har jag ju ändå varit hemma i en vecka..
MP åker på mässa imorgon vid 10 och kommer hem runt 4, så jag får ladda upp med lite filmer och mys.

Har missat SO provet + delen om Napoleon, borde verkligen plugga på det.. Men jag hittar inte lusten till att sätta igång med det. När jag väl börjat så går det fint..

Btw, jag har streptokocker, halsfluss.. Det suger! Kan knappt svälja, kan inte ens andas genom näsan. Plus att jag sen ska äta massa medeciner och sånt skit.. En stor tablett två gånger om dagen, Kåvepenin (Det är den som gör mig frisk), Sen även Alvedon, kan jag ta högst 8 ggr om dagen, men det brukar bli 2-3. Sen även Sinova tre gånger om dagen. Och nässprayen får jag inte glömma.. Jag vet det låter inte alls som mycket, men för att vara sjuk i min situation så är det faktiskt det.. Men men, vad gör man inte för att bli frisk?
Så, tillbaka till Andra Avenyn och verkligheten nu, tjo på er! Och krya på er alla sjuklingar, för det ska jag göra ;) ♥


Mina böcker som ligger och väntar på mig