TONIGHT!

Nu är det fan fredag och ikväll är det fest! Supernice! Nu ska jag göra mat!

Ett inlägg till Zelda..

..som tycker att jag bloggar förlite.

Idag var det planerat att åka på öppet hus på John Bauer i Liljeholmen, men det snöade så otroligt mycket när vi slutade skolan så jag, Zelda och Vicki gick hem till Sara och åt mellis. Men sen fick vi skjuts till JB iallafall så vi har vart där x) Skolan verkar förövrigt bra, lite kul att gamla rektorn jobbar där nu.

Snart är det helg! Och på fredag har vi kemi-prov. Nu ska jag sova ;-)


Kallabalik över facebook-status!


Träning!

Två och en halv timmes promenad och sen en timmes träning på Bellans mammas pass. Man känner sig för duktig! Men det känns riktigt bra, sim igår, träning idag, och imorgon blir det sim igen!

Tråkigt nog lägger jag ner mer tid på att träna kroppen än på glosor.. Måste omprogramera!

tolfte januari tvåtusentio

Tjolahopp!
Idag har jag vart i skolan och sen har jag vart och badat/simmat med Annica och Zelda, riktigt trevligt!
Kom nyss hem därifrån, vi fick vänta en timme i Tibble på att bussen skulle komma (vi var för lata för att gå) så vi gick och kollade på när Sandra och resten av Täbylaget vann i handboll! Fast vi hann bara se 20 min.. Men nu ska jag borsta tänderna sen sova sött. Är grymt trött! (det rimmar! :D)


Hörde den här låten första gången på radio imorse, och nu är jag fast!


New Soul - Yael Naïm

Första dagen i skolan på tre veckor! Pain in the ass..
Somnade kl 3 inatt, men hade tur som inte började förrens vid nio då kunde jag sova till åtta. Men man kan räkna med att det kommer bli en tidig kväll idag, för jag håller på att somna redan nu!
Under de tre timmars håltimme åkte jag och Zelda hem till mig och kollade på Saw 6. Tre lektioner senare rörde vi oss till täby och gjorde inget speciellt.

Imorgon ska jag Zelda Sara och Victoria åka och simma igen! Äntligen.

På onsdag ska vi åka längdskidor i två timmar efter lunchen, men jag har inga skidor så jag får gå runt på Tenö med alla andra nördar istället. Och på torsdag slutar vi en timme tidigare, super skönt! Så vi ska sticka och simma då också.


I´d do anything.

Har haft en galen natt hemma haha, har inte sovit ett skit!
Kollade på film fram tills 3 ungefär, försökte sova en timme. Sen gav jag upp! Det gick verkligen inte.. Så jag låg och kollade på mer film och Melrose Place fram tills nio då jag gick upp och gjorde frukost, eller nattmacka kanske man ska säga. Ska nog försöka att inte sova förrens ikväll, snart börjar ju skolan igen och då kan det vara bra att kunna sova om kvällarna. Hoppas jag inte somnar hemma hos Isabelle ikväll bara.. Har redan tagit en dusch för att vakna till, men vi får se hur många jag har tagit tills ikväll.



Så här ser jag ut just nu. Som en säck potatis.


gott nytt?

Gott nytt år, det är vad man brukar säga. Och vilja höra.
Men jag vet inte om jag vill höra det. Ett nytt år. En nystart på livet. Jag vet att jag har skrivit förut att jag vill börja om igen. Men att säga, oj det var ett år sen! Istället för att det bara var några månader sen, nej.
Nej nej nej. Det är inget av min önskan. Man kan inte ändra dåtiden, för det är som det är. Gjort är gjort, sagt är sagt.
Ett år. Det känns så länge. Det är länge. Att alla minnen är ett år bort även om det var i oktober så var det fortfarande förra året. 2009.


Men gott nytt år iallafall. Glöm inte minnena från 2009, i slutändan kommer man vara glad att man har dom kvar.
Vissa säger 'If you were to drunk to remember It... It did'nt happend' eller 'Gjort är gjort och kommer aldrig mer igen' men så är det inte. Historien upprepar sig. Dom misstagen man har gjort, dom kommer man göra om och om igen. Men man lär sig av dom. Och i slutet gör man inte om det, då vet man hur man ska göra.
'Det som har hänt glöms inte bort, även om du inte kommer ihåg det.' - Spirited Away.