E

Först och främst måste jag säga förlåt för "C" inlägget, det var inte min tanke att alla skulle brusa upp och börja argumentera om det. Jag hade bara så otroligt många tankar i huvudet, och bloggen och ni fick ta smällen. Jag vet att det inte är något att skylla på, men jag hade inget annat skäl än det. Så jag skulle gärna vilja radera inlägget, men samtidigt inte för då betyder det för mig att jag inte vågar stå för mina tankar.

 


Kommentarer
Emilie

Sv.



Nej, jag vet men det var inte det jag ville få ut av inlägget. Jag gör precis som du, skriver det jag tycker och tänker.



Jag hoppas inte att du bara tycker att jag gnäller för jag skriver lixom vad jag vill på min blogg, och ja alla kanske känner så nån gång men jag har könt det nu väldigt länge, ända sen branden skedde. Och det första du skrev i ''C'' inlägget om att ''nån'' som pratade om nåt som hade hänt nästan hela tiden och en person till, om det också handlar om mig så tycker jag att det är ganska dåligt att skriva så för ´förstår själv om du hade brunnit, få skador i hela andiktet och på hallsen, som kanske inte ens alls går bort. Skulle du vara glad ? Det tror jag inte för du kan nog inte föreställa dig hur det ens skulle vara att vara ''i mina skor''. Plus att det är en massa andra saker som göra att jag mår skit dåligt över, som du int vet om. Men om du tycker nåt om allt det här så får du gärna säga det till mig öga mot öga. TYcker baar det är lite konstigt att du kommer och kommenterar mitt inlägg där jag skriver att jag inte mår typ bra med ett jätte in lägg på din blogg. Du får ju såklart skriva vad du vill men aa tyckte bara det var lite konsigt... <3



Blogg: http://favouritedress.blogg.se/
2009-09-27 @ 16:48:21




Kommentera!


kom ihåg
Namn  
Epost    
Blogg    




Trackback